Uitnodiging Stingrays Quiz

Dit jaar bestaan de Stingrays vijftig jaar! Wij willen ook onze vrienden uit andere duikclubs betrekken in de feestvreugde en nodigen jullie dan ook graag uit op een ludieke quiz. Hierbij zullen we zowel de algemene kennis als de kennis over het duiken testen. Wij zullen zelf ook een team afvaardigen dus iedereen is welkom om te bewijzen dat ze slimmer zijn dan de Stingrays 😊.

De quiz gaat door op zaterdag 11 mei vanaf 20u in ons clublokaal in de Lendedreef te Vichte. Jullie kunnen inschrijven in groepjes van 3 tot 5 personen. (Indien jullie meerdere groepjes wensen in te schrijven is dit zeker mogelijk.) Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per team. Doorheen de avond kunnen er meerdere mooie/leuke prijzen gewonnen worden.

Inschrijven kan tot 1 mei via elien.carlier@stingrays.be .

Hopelijk tot 11 mei,

De Stingrays