Beste leden,

Het bestuur merkt op dat het clubmateriaal soms langdurig wegblijft onder de leden. Daarom vragen wij om tijdig het gebruikte clubmateriaal terug te brengen, dit tegen de eerstvolgende dagen/uren van de normale trainingen (trainingen voor het corona tijdperk)

Mogen we jullie er nog even op attent maken dat indien er gebruik gemaakt wordt van het clubmateriaal er op toegezien wordt dat dit correct in en uitgeschreven wordt in het logboek, enkele leden hebben voor meerdere duiken het clubmateriaal in hun bezit zonder terug uit en terug in te schrijven?

Mogen we ook vragen dat de toegangskaarten voor De Gavers ook telkens terugkeren naar het blaaskot zodat iedereen de kans krijgt om een kaartje mee te nemen indien men wil gaan duiken in De Gavers.

Mogen we vragen om alle clubmateriaal ten laatste tegen maandag avond terug te bezorgen in het blaaskot zodoende er eens terug een overzicht komt van het clubmateriaal.

Met sportieve groeten