Clubduiken Barges

Beste leden,

Vanaf zaterdag 4/07/2020 kunnen we onder strikte voorwaarden terug duiken op zaterdagvoormiddag in Barges. Volgende voorwaarden kregen we opgelegd:

• Er werden 3 clubs uitgenodigd waaronder CPT, KMDK en KDK.
  • KMDK mag maximaal 15 personen aanwezig hebben (niet duikende partners of niet duikende kinderen mogen niet aanwezig zijn)
  • Verplicht zuurstof en reserve fles mee hebben.
  • Om 08.30u gaat de poort open.
  • KMDK duikt op ponton 2.
  • Maximaal 2 duikers op het ponton, dit wil zeggen wanneer de eerste twee duikers op het ponton te water gaan mogen de twee volgende duikers naar beneden tot op het ponton, daar wachten deze twee duikers tot er twee volgende duikers terug naar beneden komen op het ponton en de veiligheid kunnen aflossen, de laatste ploeg wacht tot de eerste ploeg terug uit het water komt, wanneer de volgende ploeg uit het water komt mag de ploeg die al op het ponton staat naar boven om zich om te kleden, enz. enz.
  • Mensen die nog geen 3 duiken hebben sedert covid mogen niet dieper dan 30m
  • Max 40m duikdiepte voor duikers die meer dan 3 duiken hebben sedert covid
  • Max 40min duikduur
  • Geen genodigden dus enkel leden van KMDK
  • Kleedkamers zijn gesloten.
  • Toiletten zijn open.
  • Er moet minstens een instructeur aanwezig zijn.

Hoe gaat KMDK dit aanpakken:

Er mogen momenteel max. 15duikers aanwezig zijn. Iedere week kan men zich inschrijven bij tommyvanassche@hotmail.com en dit tot de woensdag 12u voor de duikdag. (dus voor 04/07 kan men zich inschrijven tot 01/07 12u) Diegene die ingeschreven zijn worden op een lijst gezet. Elke woensdag gaan Staf, Luc en Tommy de namen met de onschuldige hand trekken en wordt een nummer toegekend aan een getrokken naam. Indien meer dan 15 duikers zich inschrijven staan de mensen die niet bij de eerste 15 getrokken werden als reserve op de lijst dit volgens de getrokken volgorde. Indien er iemand van de 15 duikers door een gegronde reden niet mee kan komt de eerstvolgende reserve in die plaats. De mensen die als reserve op de lijst staan moeten zich terug inschrijven indien men de volgende week terug wenst te duiken, deze mensen krijgen WEL voorrang. Dit maximaal voor één week.

Indien men heeft ingeschreven en bij de 15 getrokken duikers is, krijgt ieder getrokken duiker een lijst via mail met namen wie getrokken werd voor die bepaalde datum. De duiker moet bevestigen bij tommyvanassche@hotmail.com dat hij effectief al dan niet komt. Indien men getrokken werd en niets laat weten of hij/zij komt wordt deze persoon onmiddellijk uit de loting gehaald en krijgt niet meer de kans om te duiken in Barges. Onderling wisselen wordt ook niet toegestaan.

Voor verdere vragen hieromtrent kan je terecht bij het bestuur.

Hopend op jullie medewerking om de opgelegde maatregelen van Barges strikt te respecteren zodat we er mogen blijven duiken!

één antwoord

1. Waarom is er geopteerd voor een loterij en niet voor een beurtrol ?