Barges op dinsdag avond

Beste leden,

We kunnen jullie het blijde nieuws brengen dat we vanaf dinsdag 7/07/2020 ook mogen duiken op de dinsdag avonden in Barges.

Zelfde regels gelden zowel op dinsdag als op zaterdag met uitzondering dat op dinsdag 16 duikers toegelaten worden ipv 15 duikers op zaterdag! .

We hanteren het zelfde principe voor de inschrijvingen als voor de zaterdagen. Dus wie wil duiken op zaterdag moet zich inschrijven voor woensdag 12u en wie wil duiken op dinsdag avond schrijft zich in voor zaterdag 12u. Inschrijven kan enkel via mail naar tommyvanassche@hotmail.com.

Een inschrijving kan telkens ook maar voor één week. Het heeft dus geen enkel zin om in één keer voor meerdere weken in te schrijven. Enkel indien meerdere mensen (meer dan 15 duikers voor zaterdag en meer dan 16 duikers voor dinsdag) zich inschreven voor een bepaalde week krijgen de mensen die als reserve stonden voorrang. De duur van de voorrang regel voor de mensen die als reserve stonden geldt enkel voor de week erop. Daarna moeten deze mensen indien ze terug willen duiken zich terug inschrijven.

We weten dat dit wat omslachtig is maar we willen iedereen een gelijke kans geven om te kunnen duiken in Barges. Indien iemand nog met vragen zit kan terecht bij het bestuur hiervoor.

Hopend op jullie bereidwillige medewerking en hou jullie strikt aan de opgelegde regels zodoende we nog lang kunnen genieten van Barges.

Het bestuur

één antwoord

  1. Hoi

    Wordt er dan een andere dag genomen om te vullen of blijft de dinsdag?

    Groetjes

    Sylvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *